Delicii de online

Trimite tot ce-i poftește inimii cu Pushbullet

Utilitatea este un concept care ne înconjoară zilnic. Prin aplicațiile pe care le folosim, sistemele de car sharing, serviciile de livrat mâncare, plățile online la doar câte clikuri, etc. Toate acestea sunt create pentru a ne fi utile, a ne scăpa de o seri de procese migăloase și a ne oferi mai mult timp pentru iubirile și dorurile noastre.

Atenția pe care o ofer identificării de noi chestii în online care ar putea să-mi fie de folos în anumite situații lși procese pe care doresc să le fac, este prezentă în fiecare zi, materializându-se în căutare, testare, convingerea de existența acelei utilități și ulterior recomandarea din experiență proprie. Odată ce am descoperit un lucru care poate util și altor oameni frumoși de ce să nu-l împart? Plec mereu de la ideea existenței fericirii: ce folos să o ai dacă nu o poți împărtăși cu alticineva?

Pushbullet

Îmi place să caut și să descopăr zilnic, noi și noi delicii de online. Uneori pot petrece câteva ore, alteori câteva minute doar. Aplicația a fost o descoperire plăcută, purtătoare în sine de posibilități. O aplicație care îți permite să faci transferul de fișiere de pe diverse dipozitive precum tabletă, laptop sau smartphone. Dacă în cazul telefonului aceasta reprezintă o aplicație, în cadrul laptopului, funcționeză ca o extensie în browser.

Pushbullet pune în mișcare spațiul dintre dispozitivele tale, permițându-le să funcționeze împreună într-un mod armonios. Îți oferă o serie de oportunități: vizualizarea notificărilor de pe telefon sau laptop, cât ești conectat la rețea. De asemenea e posbil transferul de diverse fișiere precum text, foto, video, audio, abonarea la diverse canale.

Pushbullet

Idee de bază este funcționarea mai bună a dispozitivelor, indiferent care dintre ele este folosit. Conectarea în Pushbullet poate fi efectuată atât prin intermediul la Google sau Facebook. Odată ce ai nevoie să trimiți un fișier, îl selectezi, după care alegi pe care dispoizitiv îți dorești să trimiți acel fișier. Și ajunge cât ai zice ”pește”! Fie că vorbim despre o fotografie, un document Word, un link, un PDF sau un fișier APK, aplicația le suportă pe toate și fiecare în parte.

Pushbullet îmi este utilă la transferul pozelor de pe telefon, pe laptop, astfel avându-le în câteva momente la îndemână, dar și a anumitor fișiere de tip text. Nu trebuie să conectez cablul USB pentru a face acel transfer. Reușesc să economisesc timp, să păstrez calitatea pozelor și să le găsesc mereu acolo când am nevoie de ele.

Pushbullet

Experiența de peste 3 ani, moment în care am aflat de Pushbullet, a fost una constructivă și utilă în timp. La început o foloseam pentru orice chestie, fiind uimit de rapiditatea cu care are loc transferul fișierelor.

Un alt avantaj considerabil este posibilitatea de a refuza apelurile în sau a răspunde la mesaje. Este util și comod, odată ce a fost efectuată sincronizarea între telefon și tabletă sau telefon și laptop. Atât articolele, cât și textul pentru #FollowcuDor mi le trimit pe telefon prin intermediul acestei aplicații.

Pushbullet

Pe lângă toate astea poți să faci transfer de fișiere și cu prietenii pe care îi poți adăuga căutândui după nume sau prin intermediul mail-ului. Astfel poți să eviți mail-ul sau alte platforme de transferul de date. La începutul folosirii, făceam share în fiecare zi la diverse chestii cu prietenii. Prin câteva mișcări poți împărtăși cu prietenii momente memorabile precum o piesă nouă, poze de la petrecerea de ieri, un ”must have” în garderobă în materie de paltoane în acest sezon sau un selfie cu muntele în spatele tău.

Tranferul de fișiere poate fi și vesel, și interesant, și util. E suficient să ne dorim și să fim mici exploratori în tot ce înseamnă online, înarmați cu răbdare și deschiși către eșec sau insuccesul de la primele încercări. După ce ne-am asigurat că totul a decurs așa cum trebuie, să mergem să ne bucurăm de o cafea bună, de locuri dragi și de oameni frumoși. Și de viață!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: