Delicii de online

Storychic – numai bun pentru story-urile pe Instagram

Există momente când fiecare dintre noi își dorește să găsească un punct comun între două sau mai multe plăceri. Să creeze astfel un produs al experimentării, al încercării și al culegerii unor rezultate pe măsură. Aș vrea să detaliez aici un pic. Să zicem că avem o dragoste pentru semnele de carte și pentru ilustrațiile digitale.

O dragoste pentru fiecare luată separat. Fiecare ne aduce partea sa de plăcere și de satisfacție. Însă luate împreună pot oferi ceva nou. În ce manieră probabil vă întrebați? Le putem combina și crea un produs nou, de exemplu ilustrații pentru semne de carte care mai apoi pot fi listate și comercializate.

Exemplul de mai sus, este doar o mică particulă din nebuloasa de exemple care pot fi oferite. În cazul meu este vorba despre story-urile pe Instagram și fotografiile. Mai bine zis prezentarea într-o manieră cât mai interesantă a acestora în cadrul diverselor proiecte personale(Ex: Bătălia Editărilor și #FollowcuDor). Și aici îmi vine în ajutor StoryChic.

Despre Storychic

StoryChic este un editor de stories pentru Instagram, disponibil atât pentru Android cât și IOS. Acesta oferă șabloane pentru stories, instrumente de text avansate, diverse fonturi, efecte și filtre pentru imagini.

O putem numi chiar un laborator al stories-urilor pe Instagram. Sigur că rezultatele obținute pot fi folosite și în feed. Această pune la dispoziție atât formatul de story (16:9) cât și cel pentru feed (1:1). Prin intermediul șabloanelor pot fi create stories, atât animate cât și statice.

Template-urile animate

Cu ajutorul efectelor, putem alege cu ușurință o anumită tematică pentru story-urile animate, numite MV în cadrul cărora putem adăuga muzică în teme precum: Wave, Vintage, Holiday, Home, Elegance, City și multe altele. Majoritatea dintre ele sunt disponibile în cadrul variantei VIP a aplicației. Aceasta poate fi achiziționată în cadrul abonamentului pe o perioadă de un an, prețul căruia este 47,99 RON.

În ceea ce privește template-urile animate, dar de data aceasta fără muzică, aplicația pune la dispoziție efecte care au la bază o anumită tematică: Slice, Travel, Bussines, Festival Vlog, Minimalist, Line Art etc. Cu ajutorul lor putem prezenta mai multe fotografii, ordinea cărora se schimbă în funcție de tema aleasă.

Template-urile statice

Template-urile statice sunt o altă sursă de inspirație și experimentare. Aici putem crea diverse colaje, unele cu tentă minimalistă, altele care se bazează pe alimentație, unele au ca simbol marea, în timp ce altele evidențiază o estetică retro. Fiecare fotografie poate fi repoziționată, în cazul în care ne dorim să evidențiem o anumită porțiune din această.

Nu este exclusă nici posibilitatea de a edita fotografiile prin filtrele din cadrul aplicației, a setărilor de lumină, contrast, saturație. Pe lângă aceste setări și efectele propriu zise, pot fi adăugate mici detalii precum urme de vopsea, timbre, inimioare sau săgeți pentru a prezenta fiecare fotografie dintr-o altă perspectivă, una creativă și deosebită.

Storychic

Pentru cei care își doresc să facă diferența în ceea ce privește crearea de conținut pe stories, aplicația e o resursă utilă în acest sens. De asemenea, aceasta poate servi drept sursă de inspirație pentru persoanele care ilustrează, editează fotografiile în sisteme mai complexe sau la rândul lor crează astfel de șabloane pentru fotografii.

La intersecția dintre iubirea pentru fotografii și cea a story-urilor pentru Instagram, știu că am un as ascuns în acest sens în mânecă, pe care îl scot acum și îl prezint vouă. Stați un pic. Deja am făcut asta.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: