Delicii de online

Mai mult cu Revolut

Trăim într-o lume a posibilităților. Avem la dispoziția noastră numeroase oportunități care ne pot ajuta să ne dezvoltăm anumite capacități, să identificăm noi hobby-uri, să aprofundăm cunoștințele într-un domeniu. Uneori e nevoie doar să dăm un click în locul potrivit ca să dăm startul unei noi experiențe.

Acele noi experiențe se pot defini ca identificarea unor noi produse, servicii, persoane. Ce este de fapt important, e să fim niște ”pofticioși” constanți și să ne dorim mai mult, mereu. Mai multă cunoaștere, mai multă împlinire, mai multe avantaje, mai multe succese și mai mult ”noi”. Să fim doritori de creștere nu doar profesională, cât și personală. Să ne creăm o bază puternică de principii și valori, atitudini și percepții care să ne definească, să ne ajute, să ne stimuleze să ne dorim acel ”mai mult”.

Acest ”mai mult” poate fi interpretabil pentru fiecare, în diverse momente, acțiuni, idei. O aplicație, o carte, o haină, un hobby, un succes, toate pot fi acel mai mult dacă îl canalizezi în direcția potrivită. Au existat momente și la sigur vor exista, când eu am reușit să-l identific și să-l aplic.

Revolut Card

Mai nou, am făcut acest lucru în zona de banking, cu un instrument care îmi permite să învăț, să explorez și că cresc – Cardul Revolut. Revolut Card este creat pentru acei care sunt însetați după perfecțiune și care își propun mereu noi scopuri. E despre depășirea limitelor în care fiecare dintre noi are nevoie de un mic ajutor.

Am auzit de Revolut Card de la mai mulți creatori de conținut, dar și câțiva prieteni îl lăudau, spunând că e un instrument numai bun pentru oamenii înflăcărați după călătorii asemeni mie și nu doar. Am făcut un mic research și l-am comandat. Am fost uimit de simplitatea pașilor, aplicația fiind bine configurată, având posibilitatea de a-mi seta propriul PIN și propriul design.

Revolut Card

Am urmat câțiva pași simpli. Pe baza numărului de telefon am primit un link prim sms, prin care am descărcat aplicația. Am introdus datele personal, confirmându-le printr-o poză la un act de identitate. Mi-am făcut un selfie 😀 pentru dovada faptului că sunt eu și nu altcineva. Mi-am ales designul cardului, am adăugat bănuți pe el și mi-am confirmat adresa.

Atât!

Revolut Card mi-a sosit în mai puțin de o săptămână. Am decis să optez pentru varianta Standart, dacă tot am zis să-l testez, una de plastic, însă de un albastru focos și plăcut viuzal. Vorba aia: altfel folosești cardul când știi că e o prezență! 😀

O alternativă bancară care știe să uimească și să-ți pună la dispoziție o serie de posibilități: neperceperea de comisioane până în 800 de RON, extrași în decursul de o lună, iar la transferurile din străinătate până la 20 mii RON, în peste 29 de monede, blocarea și deblocarea cardului și multe altele.

Revolut Card

Totul însă nu se oprește aici. Un alt punct de valoare, unul dolofan și drăguț, este aplicația care îți ține evidența banilor tăi. Orice plată pe care o efectuez, se încadrează în una din categoriile existente: Produse alimentare, Restaurante, Transport, Călătorii, Divertisment, Sănătate și altele. Astfel, pot să văd, unde și cât am cheltuit.

Oricând, există posibilitatea să trec la un cont Premium sau Metal, fiecare având avantajele sale. Ceea ce mă atrage este rambursul de 1% la sută din valoarea fiecărei tranzacții. Dacă ies să beau o cafea cu cineva drag sau vreau să mă răcoresc cu un rose la o terasă, în serile astea numai bune de iubit, am posibilitatea ca o mică părticică din suma acesteia să o am înapoi în pușculiță.

Rămâne însă nimica toată: Bănuții! 😉

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: