Episoade

Cu pălăria la deschiderea primului hipermarket Carrefour din Zalău

În fiecare zi suntem dornici de progres. Unii dintre noi muncesc asiduu ajungând să alerge dimineața prin parc alături de succes și chiar să-l întreacă, alții își depășesc limite și capătă încredere, experiență și mai mult curaj în propriile forțe. Cert este că foarte mulți tindem către succes, uitând că este nevoie de răbdare. Cu alte cuvinte trebuie să învățăm să așteptăm.

Ieri, o astfel de așteptare a luat sfârșit: oamenii buni și frumoși din Zalău s-au bucurat de deschiderea primului hipermarket Carrefour. Astfel, începând cu 6 noiembrie 2019 toți doritorii de o gamă largă de produse, servicii de calitate și experiențe de shopping memorabile din Zalău se pot bucura de toate astea în incinta hipermarketului Carrefour, care pune la dispoziție peste 40.000 de produse la prețuri imbatabile.

Fiecare experiență de shopping promite a fi una plăcută și constructivă datorită celor 180 de angajați, pregătiți în orice moment să ajute fiecare locuitor din Zalău care trece pragul hipermarketului și celor 700 de locuri de parcare. Odată ce se apropie luna cadourilor, în Carrefour putem găsi o mulțime de decorațiuni, jucării și multă dragoste.

Dragoste pentru calitate, reflectată în fructe și legume, provenite de la producătorii locali, în maxim 48 de ore de la culegere, sucuri naturale și produse BIO, dar și vinuri cu personalitate de la cramele românești: Teodor și Rățești. Pe lângă producători locali în materie de fructe și legume, Carrefour aduce pe masa tuturor locuitorilor din Zalău prăjituri și produse de cofetărie, inspirate din tradiția locală, cu ingrediente naturale, pentru acel gust ”de acasă”, produse de Casa Morar.

Lucian Stanciu, Directorul Carrefour Zalău, în cadrul conferinței de presă, și-a exprimat dorința ca ”Hipermarketul Carrefour să devină mai mult decât un loc în care oamenii să-și poată face cumpărăturile. Să fie un univers al bunăstării tuturor familiilor din oraș, cât și împrejurimi prin alimentele sănătoase, prețurile accesibile, specificul local al produselor, toate garantate de un buget rezonabil.” Pe lângă acestea a pus accentul pe siguranța la fiecare vizită în cadrul magazinului, eforturile zilnice a echipei Carrefour Zalău pentru garantarea unor servicii de înaltă calitate.

Hipermarketul Carrefour Zalău, situat pe Bulevardul Mihai Viteazul nr. 58 B, oferă tuturor clienților săi:

 •  40.000 de produse la prețuri accesibile
 •  suprafață de vânzare de 4.126 metri pătrați
 •  180 de angajați
 •  aproximativ 700 de locuri de parcare gratuite
 •  18 case de marcat, dintre care 4 case rapide “Self Service”
 •  WI-FI gratuit
 •  program: luni – duminică 8:00 – 22:00
 •  program special de sărbători: luni – duminică 8:00 – 23:00
 •  contact: 0374 347 400

De asemenea, clienții Carrefour Zalău vor putea beneficia și de următoarele servicii:

 • Cardul Carrefour (emitere şi plată cu cardul de credit Carrefour, pentru cumpărături în rate, fără dobândă);
 • Multipay (magazinul acceptă multiple modalităţi de plată: cash, card, bonuri de masă, contactless, CarrefourPay);
 • MoneyGram (transfer de bani prin MoneyGram în România și în străinătate);
 • Pay Point (plata facturilor prin intermediul serviciului PayPoint pentru utilităţi, rate, asigurări, credite etc.);
 • Bilete pentru evenimente (achiziţionare de bilete pentru concerte, spectacole, meciuri prin Eventim);
 • Loteria Română – lozuri și jocuri (jocuri loto şi loz instant la casele de marcat);
 • Extinderea garanţiei (produsele electro-IT pot beneficia de extinderea garanției cu 3 ani).

Alături de aceste beneficii, hipermarketul presupune o importanță majoră pentru comunitatea locală: crearea de noi locuri de muncă, susținerea producătorilor locali, ridicarea nivelului de trai, readucerea la viață a unei zone fost industriale și oferirea unor servicii conform unor standarde înalte de shopping a produselor alimentare și non alimentare.

Membru al familiei Carrefour România, Hipermarketul din Zalău a devenit parte integră a mai multor programe. Primul dintre ele este Deschidem Vinul Românesc, un program național de încurajare și susținere a producătorilor de vin. Recunosc, nu m-am abținut și am degustat 3 vinuri: 2 albe și 1 roșu, toate la la Crama Rățești, pline de personalitate.

Un alt program este ”Creștem România BIO, un program național pentru susținerea conversiei fermierilor români la Agricultura BIO și promovarea produselor BIO românești. Până în acest moment, s-au înregistrat peste 200 de cereri din partea fermierilor din Zalău și împrejurimi.

În premieră, a fost adus programul, “Punem Preț Pe Plastic”, un program de economie circulară adresat reducerii cantității de ambalaje din plastic și introducerii plasticului într-un circuit responsabil, prin reducere, refolosire și reciclare. Drept urmare în perioada 6-13 noiembrie, clienții pot cumpăra fructe și legume plătind cu PET-uri, în cadrul inițiativei Plata cu PET-ul, parte din programul Punem Preț Pe Plastic. Eu am ”plătit” cu un pet un măr taare delicios și aromat.

Tot începând de ieri, locuitorii orașului Zalău își pot efectua cumpărăturile și online prin intermediul aplicațiilor Gurmandio și Bringo, disponibile în 24 de orașe în acest moment, cu o livrare de 90 de minute. Cu siguranță acest lucru înseamnă mai mult timp petrecut cu familia și cu prietenii pentru toți locuitorii orașului.

Pălăria a fost foarte entuziasmată de toată această experiență, una plină de inițiative pentru consumatorul român, în cauză fiecare locuitor al orașului Zalău prin programele implementate, suportul pentru comunitatea locală, serviciile de înaltă calitate și nu în ultimul rând zâmbetul și bucuria tuturor celor prezenți la eveniment.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: