Delicii de online

Crește artistul din tine cu PicsArt. Partea 2

Crește artistul din tine! Cu fiecare ocazie: fie prin intermediul dialogului cu o persoană talentată, căutând viziune, materiale, aplicând sfaturi, făcând poze, editând, urmărind cursuri, punând în practică idei, învingând frici. Fie că vorbim despre poezie, proză, fotografie, pictură, sculptură, design vestimentar, creează și lasă-te inspirat.

🎨 Lasă artistul din tine să se exprime, să trăiască, să crească.

🔎 Nu-ți fie frică să te lași ajutat, inspirat(dar să nu copiezi), coordonat! Utilizează resursele pe care le ai la dispoziție, fă loc pentru altele și mizeză pe calitate. Când vine vorba de fotografie, analizează diverse aplicații, urmărește cursuri, webinarii, încearcă și nu-ți fie frică să dai greș. În toată nebunia de a crește pasiunea, cred că este foarte important să te înconjori de oameni creativi.

PicsArt

🔌 Fizic ai multe limitări. În online, limitele sunt practic de neatins. Vorbim aici de conexiunile pe care le stabilim între oameni, între oameni și idei, între oameni și pasiuni. Prin intermediul acestor conexiuni reușesc să-mi dezvolt anumite abilități(editare, lectură, limbi străine, sport). Conexiuni care au loc în diverse aplicații.

📍 În PicsArt, îmi dau întâlniri cu artistul din mine la nivel de fotografie. O aplicație care pune la dispoziție o rețea socială prin care utilizatorii acesteia pot să interacționeze, să ia parte la diverse challenge-uri create de dezvoltatori, să editeze pozele prietenilor și nu doar. Perspectiva rețelei sociale, am descris-o aici.

PicsArt

⚙️ PicsArt, reprezintă o aplicație de editare, desen și colaje. În cadrul acesteia putem descoperi o serie de instrumente precum: Crop, Dispersion, Flip/Rotate și multe altele. Ne putem “juca” cu Lumina, Contrastul, Umbrele, Saturația, Claritatea, Temperatura. La prima impresie conține elementele pe care le au încă alte aplicații.

🔧 Nu e chiar așa. După o analiză mai profundă, observăm, că există opțiunile de Efectele Fx. În cadrul acestora există alte subcategorii. De exemplul Blur. Acesta poate fi poziționat în diverse maniere și stiluri. Am să recunosc, Radial și Motion sunt foarte faine. Le-am folosit într-o serie de postări pe Instagram.

🖊️ Sketch este o altă opțiune cu ajutorul căreia putem oferi fotografiilor noastre o altă viață. Cel mai bine aceasta funcționează asupra fețelor, însă se descursă bine și asupra obiectelor. Practic, pornind de la anumite forme existente în poze, sunt suprapuse niște linii ilustrate în culoarea pe care o alegi tu.

🎱 Cu ajutorul opțiunilor, Artistic și Distort, fotografia poate fi distorsionată pe alocuri într-un mod straniu în altele însă interesant. Magic este o altă opțiune, cu ajutorul cărora fotografiile noastre pot fi tranformate în picturi, în diverse stiluri. Intensitatea cu care se aplică efectul poate fi regulată din setări. De asemenea e posibilă reglarea diverselor culori din secțiunea Colors. Aici pot fi inversate culorile cu ușurință. Gri poate fi transformat ușor în albastru, verde sau roșu pal.

🏴󠁧󠁢󠁮󠁩󠁲󠁿 Cu ușurință, orice fotografie poate să capete noi emoții, să transmită noi stări, să fie prezentată într-o nouă lumină în PicsArt. Provoacă-ți prietenii să provoace și ei.

🆙 Combină elemente care crezi că nu se pot combina, joacă-te cu blurul, schimbă culorile și exagerează asumat cu saturarea. Crește artistul din tine!


P.S. Cu fiecare ocazie!

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: