Făt Frumos pe Instagram

(Alte) 7 concluzii despre Instagram

Insula pe care mulți ne petrecem timpul, unii din scopuri de recreere, alții pentru că vor să devină oameni de afaceri comercializând nuci de cocos, este una plină de diversitate și aparențe. Nu tot ceea ce vedem este o parte a realității, ci o realitate distorsionată. Fiecare o creează după imaginația sa și bunul său plac, având la bază anumite scopuri și prejudecăți.

#️⃣ Vorbim despre Instagram și despre cât de frumoasă poate fi această platformă în contextul în care știm ce ne dorim, suntem determinați și muncim pentru a crea o comunitate frumoasă. Este important să fim încrezuți în noi, să fim răbdători și sârguincioși. Adică să ne stabilim prioritățile și să fim sinceri cu noi atunci când decidem să ne avântăm în cursa aceasta numită crearea de conținut.

Primul articol a fost despre aparențe, prejudecăți, critică și transparență

⏱️ În articolul precedent, am vorbit despre aparențe, prejudecăți, critică și transparență. În cel de astăzi despre Instagram, vreau să ne oprim asupra sincerității, echilibrului și calității. În cele ce urmează vreau să vă invit să parcurgeți alte 7 concluzii la care am ajuns din experiența mea privind această platformă plină de oameni creativi și deosebiți.

Despre Instagram

(Alte) 7 concluzii despre Instagram

  1. Ceea ce îți place ție, poate să nu placă altora. Da, da, da! Cât de dureros n-ar suna acest lucru, fiecare persoană este un cumul de principii, valori, gânduri, trăiri și plăceri. Există foarte mare probabilitatea ca o fotografie sau un video la care ai muncit foarte mult, care îți place la nebunie și care crezi că o să frângă inimi, să nu producă efectul așteptat. De aceea este foarte important să ne cunoaștem pe cât de mult posibil membrii comunității și să creăm în echilibru.
  2. Creează în echilibru. Poate fi foarte greu să-l găsești, însă contează enorm de mult de tine. Încearcă să creezi atât ceea ce îți place ție, cât și ceea ce îi bucură pe membrii comunității tale. Ai grijă să nu dai în una dintre extreme: fie atunci când postezi doar ceea ce așteaptă lumea de la tine, fie doar ceea ce îți place ție. Am să-ți dezvălui un secret: Comunicarea este cheia!
  3. Fii tu însuți! Nu te minți și nu fă altora același lucru. Aduți aminte cu ce scop ai pornit la drum și care îți sunt principiile. Dacă în timp, aceastea au evoluat, au prins noi forme, dezvoltă-le într-o direcție bună și frumoasă. Până la urmă ești un creator de frumos, utlil și plin de emoție, nu?
  4. Asumarea este tare dulce! Fie că împărtășești o informație eronată inconștient și după realizezi, este foarte important să ne asumăm. Cu ochii pe noi toți stau alți ochi dornici de informații și frumos. E omenesc să greșim, însă este și mai frumos în momentul în care realizăm unde am făcut gafa să depunem efort pentru a o corecta.
  5. Nu va fi așa mereu! E o vorbă a unui prieten de-al meu și eu sunt de curând adeptul ei. În cazul în care depui străduința și nu observi rezultate palpabile, și mult așteptate, nu te descuraja. Nu va fi așa mereu. Continuă să faci ceea ce faci, încercând și alte strategii pentru a-ți atinge visul oricare n-ar fi el. Aici fac referință la încercarea unor noi maniere de creație și implementare a ideilor sau chiar a surselor de inspirație.
  6. Ia exemplu de la oamenii care îți plac. Dă-le un mesaj să-i întrebi cum au făcut un lucru sau altul, inspiră-te, cere o părere. Urmează exemplele care îți aduc un plus de valoare și continuă să înveți de la ele dacă simți că acest lucru îți aduce beneficii.
  7. Calitate, nu cantitate! Majoritatea dintre noi își doresc o comunitate mare și frumoasă. Însă e chiar atât de important acel număr? Acum există diverse metode prin care îți poți cumpăra acele numere fără mare efort. Însă vreau să te întreb: asta îți dorești cu adevărat? Asta te caracterizează: să te minți singur pe tine? Ce e mai bine: să ai oameni care să împărtășească ceea ce faci, să aprecieze munca ta și să te susțină sau să figureze într-o listă lungă și cam atât?

📋 Și lista o putem continua.

🔨 Este important să știm în fiecare moment ce ne dorim cu adevărat, ce ne reprezintă, ce ne place și unde ne dorim să ajungem. Și ne rămâne încă puțin de tot de făcut: să muncim mult, mult, mult.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: