Cine sunt eu?

Salut!

Sunt Ionuț. Doru. Ionuț Doru.

În pofida vârstei, mă consider pe alocuri mult mai matur. La sigur de întrebi: De ce? În dreptul acestei maturități aș trage semnul de egalitate în dreptul cuvântului „experiență”.

Nu că aș fi mare as în multe domenii, însă până acum, am avut șansa să cunosc oameni minunați, caractere, vise, eșecuri și sfaturi. Am învățat și m-am străduit să iau ce e mai bun din orice, să caut puteri în mine de a merge mai departe și să fiu un luptător.  Visător fiind, mi-am hrănit personalitatea și continui să o fac.

Născut într-un sătuc mic de la sudul Moldovei, acolo mi-am petrecut copilăria, am învățat la școala din sat după care am mers la un liceu cu profil real, după o serie de gânduri și decizii ajungând să fiu student în România. A fost un drum lung, dar al naibii de frumos.

Probabil te întrebi ce m-a determinat să creez și să dezvolt un blog? Plăcerea! Plăcerea de a crea. Ador să creez, să bucur oameni, să cresc pe fondul criticii, părerilor, sugestiilor sau pur și simplu a cuvintelor calde a unor oameni faini, diverși și creativi.

Ce ai să găsești aici? Viziune. Am să fac împărtășesc ce gândesc, cred,  urmăresc și iubesc.

Încă din titlu blogului, la sigur te-ai întrebat: De ce „Foc la Ghete”? Răbdare! Doar atât pot spune: e unul din principiile pe care mă bazez, însă complexitatea acestuia urmează să o explorăm. Îți doresc lectură plăcută, spor și inspirație!

Foc la Ghete!