#FollowcuDor
Delicii de online

3, 2, 1… Start #FollowcuDor 3.0

💭 Unele vise mari ne bat la ușă în momentele în care ne așteptăm cel mai puțin: într-o dimineață când încă dormim, când aburul din cafetieră ne dă de știre – cafeaua este gata, când alergăm după autobuz, când ne prinde o ploaie torențială, când… Cert este că nu putem preveni aceste momente. Un lucru e sigur: putem să le fixăm în minte, să le răscolim iar și iar, și să le dezvoltăm.

🔖 #FollowcuDor, versiunea de Instagram a fost un astfel de vis. M-a vizitat ideea, după care și iar, și iar. În cele din urmă am canalizat insistența acesteia și am decis să-i ofer structură acestei idei. Acest articol nu este primul de felul lui. Într-o formă detaliată am dezvoltat ideea în articolul disponibil aici.

Pe scurt, într-o anumită zi din săptămână, în câteva story-uri, abordez un profil de instagram pe care îl urmăresc, îmi place, mă inspiră, răscolește în mine motivația de a crea, mă determină să cresc iubirea pentru viață și lista poate continua. Pentru această folosesc creativitate, sinceritate, un pic de istoric și mult drag de a face acest lucru.

Știu, a fi scurt nu este o trăsătură care se iubește cu mine. 😀

👫 Drept urmare în perioada care vine, ne dăm întâlnire din nou pe story să redescoperim profile cărora să le tranformăm butonul de ”Follow” din albastru în alb. Zic astea pentru că unii merită toată aprecierea pentru ceea ce fac, cât timp investesc, resursele folosite și direcția pe care o urmăresc. De aceea, de ce să nu scoatem oamenii ăștia în față?

Instagramul trebuie să-și cunoască eroii. 😀

👨👩 Și asta nu e tot. Entuziasmul nu este unica premisă datorită căreia îmi doresc să reiau acest miniproiect. Datorită lui am cunoscut majoritatea oamenilor în realitate. Pledez cu sinceritate: sunt mai dulci. Am stat la povești, am identificat similarități, am râs cu poftă și am pus bazele unor relații frumose care sunt sigur că pe viitor vor da roade.

❓ Am fost întrebat: de ce aleg să promovez niște oameni pe care nu-i cunosc? Am să mă repet: pentru că merită toată aprecierea și recunoașterea. Merită încurajați și susținuți: cu idei, cu urări, baftă, noroc și îmbrățișări. De dorit ca ultimele să fie reale și cât mai îndelungate. E o plăcere să cunosc oameni noi, să le arăt aprecierea mea chiar necunoscându-i, dar fiind dornic de a le fura din viziune, fler și atitudine.

🤝 E minunată senzația că unele lucruri se pot învăța de la oameni pe care nu-i cunoșteai acum ceva timp prin intermediul unei platforme ca Instagram. Trebuie să-ți dorești, să învingi frica de a face primul pas și a iniția un dialog, dar și să fii pregătit să primești un refuz. Să nu uităm că toate acestea să aibă loc sub steaua sincerității. Platforma e un mijloc, nu și calea în sine de a lega relații.

🔍 Am să mint dacă voi spune că n-am legat prietenii prin intermediul la #FollowcuDor. Am cunoscut oameni care te molipsesc cu energia și vibe-ul bun. Oameni care sunt deschiși să împărtășească din experiențele lor și să asculte. Oameni care au trecut prin enorm de multe, au muncit, au rezistat tentației de a refuza și s-au bucurat de rezultate. Oameni care merită să fie descoperiți.

🏴󠁳󠁤󠁮󠁲󠁿 Pot spune că #FollowcuDor e ca un instrument care m-a ajutat să sparg gheața unui râu. Unde mă va duce această apă? Cât de departe? Câte povești voi descoperi pe parcurs? Sunt deja suficiente pentru a iniția o nouă discuție, într-un nou articol. Până atunci merg să mă înarmez cu creativitate pentru a desocoperi împreună, oameni #numaibunidedeurmărit.

Lasă un răspuns

%d bloggers like this: